DFC Grootverbruik logoDFC Grootverbruik, de bedieningsgroothandel in Food en Non-food, is de regionale totaalleverancier in Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en richt zich met name op bedrijven, scholen en instellingen. Met een assortiment van ongeveer 45.000 artikelen kunnen wij onze klanten het alles-onder-1-dakconcept aanbieden. Ons assortiment omvat o.a. koffie en thee, frisdranken ,bieren en wijnen, zoetwaren , reinigingsmiddelen, hygiënisch papier, EHBO-artikelen en kantoorartikelen.
Service, flexibiliteit en relatie zijn de woorden die ons als beste kenmerken. De combinatie van kwaliteit en een goede prijs is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

logo ViaJuul.nlViaJuul.nl is de toonaangevende online groothandel voor uw bedrijf of kantine. Met ruim 22.000 artikelen levert ViaJuul.nl uw zakelijke boodschappen op elk, door u aangegeven, adres in Nederland. Eenvoudig besteld & snel geleverd . Een slim online bestelsysteem, een krachtige logistieke organisatie, een geavanceerde automatisering en één persoonlijk aanspreekpunt. Dat zijn de belangrijke ingrediënten van de succesvolle landelijke bezorgservice van Viajuul.nl. Efficiënt en flexibel. Uw bestelling kunt u 24 uur per dag plaatsen via onze webshop. En heeft u advies nodig, dan kunt u ons team gewoon bellen.

 

logo koffiefilter-shopKoffiefilter-Shop.nl is een gespecialiseerde business to business webshop op het gebied van Koffiefilters. U vindt hier korffilters, rondfilters, filterrollen, Melitta® pyramide filters maar ook normale koffiefilterzakjes.